MMA : Mixed Martial Arts

IMG_0871

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

MMA (Mixed Martial Arts) is van onschatbare waarde om te leren, en hier is waarom:

1. Compleetheid van Zelfverdediging: 

MMA is uniek omdat het verschillende vechtstijlen combineert, inclusief staande gevechten en grondgevechten. Dit zorgt ervoor dat je voorbereid bent op elke fase van een conflict, omdat gevechten vaak beginnen staand en kunnen eindigen op de grond. Het biedt een alomvattende benadering van zelfverdediging.

2. Realisme en Veiligheid: 

Het trainen in MMA is gebaseerd op realistische scenario’s, omdat gevechten in de echte wereld zelden gebeuren volgens strikte regels. Door te leren hoe je zowel staand als op de grond kunt vechten, kun je jezelf effectief verdedigen in diverse situaties. Het bevordert ook veiligheid, omdat je leert hoe je controle kunt uitoefenen zonder onnodige schade toe te brengen.

3. Zelfvertrouwen in Gevaarlijke Situaties: 

Het beheersen van de vaardigheden en technieken van MMA kan je zelfvertrouwen vergroten wanneer je jezelf in een potentieel gevaarlijke situatie bevindt. Het weten wat je moet doen en vertrouwen hebben in je vermogen om te reageren, kan het verschil maken.

4. Uitstekende Training en Instructie: 

Onze MMA trainer speelt een actieve rol in Braziliaans Jiu-Jitsu kampioenschappen en heeft een indrukwekkende staat van dienst in de competitie. Met een zwarte band in Braziliaans Jiu-Jitsu en een achtergrond als worstelaar, brengt hij niet alleen kennis en ervaring, maar ook een diepgaand begrip van effectieve technieken naar onze trainingsprogramma’s. De praktische ervaring die hij opdoet in echte competitieve situaties wordt waardevol overgedragen aan onze studenten, waardoor ze niet alleen de technieken leren, maar ook de mindset en strategieĆ«n van succesvolle MMA beoefenaars begrijpen. Dit maakt onze trainingen van onschatbare waarde voor diegenen die zich willen specialiseren in MMA en BJJ.

Door MMA te leren als een vorm van zelfverdediging, bouw je niet alleen fysieke vaardigheden op, maar versterk je ook je zelfvertrouwen en je vermogen om effectief te handelen in potentieel gevaarlijke situaties. Het is een waardevolle vaardigheid die mensen kan helpen zichzelf te beschermen en zich veiliger te voelen in hun dagelijks leven.

In onze gloednieuwe grote ruimte hebben we een MMA octagon gevoel gecreƫerd, met MMA hekken en 4 cm dikke judo matten. Dit maakt onze faciliteit uniek in Hengelo.

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.