Over ons

Fit-Fight Dojo is een vechtsportschool dat gespecialiseerd is in het kickboksen. Naast het kickboksen zijn wij ons gaan richten op andere vechtsport gerelateerde trainingen, waaronder functioneel krachttraining. Deze trainingen worden zo in elkaar gezet, dat iedereen mee kan doen en het maximale eruit kan halen. Fit-Fight Dojo is voor iedereen toegankelijk en kan er getraind worden als recreant of op wedstrijdniveau. Jong en oud, iedereen is Welkom in onze Dojo en in de Box.

Ontstaan Fit-Fight Dojo
Mutlu Karabulut stond vroeger als topsporter in de ring met de grote namen zoals Rico Verhoeven uit de vechtsportwereld. Van Hong Kong tot Zuid- Afrika, als professioneel kickbokser stond Karabulut in diverse landen in de boksring. Maar het leven van een topsporter is eindig. Na het afscheid van de wedstrijdsport begon Karabulut met zijn beveiligingsbedrijf en stond onder meer jarenlang bij verschillende horecazaken aan de deur.
De komst van twee jonge kinderen deden hem verlangen naar een normaal leven, met reguliere werktijden. Mutlu karabulut begon een sportschool en ging aan de slag met zijn kennis en ervaring opgedaan als kickbokser.

In 2014 begon Mutlu bescheiden en kon gebruikmaken van een kleine gymzaal in de Hasseler Es. Samen met onze leden hebben wij ons kunnen uitbreiden en hebben een geruime tijd aan de Bataafse Kamp in Hengelo gezeten. Nu is het tijd voor iets nieuws en zijn wij sinds januari 2021 gevestigd aan de Oude Boekeloseweg in Hengelo. Hier hebben wij de ruimte voor nog meer mogelijkheden en kunnen wij op deze manier verschillende vechtsport gerelateerde trainingen aanbieden zoals functional krachttraining. Al onze trainingen bestaan uit een combinatie van kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen.

Onze coaches zijn atleten die hun leven aan het sport toewijden. Zij zijn ervaren en gediplomeerd en stippelen de trainingen uit, zodat onze leden bij elke training uitgedaagd worden.
Binnen onze Dojo bieden wij je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en de manier van trainen, die het beste bij je past.
Sporten is een investering in je lichaam, je zult door regelmatig te sporten minder snel last hebben van fysieke klachten. Sporten zorgt ervoor dat je je fitter voelt en daardoor energie overhoudt om andere dingen te ondernemen.

Sinds kort hebben wij ook kennis gemaakt met Yoga en zien wij een grote toename van behoefte.
Voor nog meer trainingsmogelijkheden, bekijk dan snel ons aanbod op de website.

Investeer in jezelf en kom langs!

De sfeer bij Fit-Fight Dojo is ontzettend goed, het trainen is er heerlijk!

Rico Verhoeven en Mutlu Karabulut
Rico Verhoeven en Mutlu Karabulut

Ons Team

Danil Serdjoek

Boks trainer

Mutlu Karabulut

Kickboks / Braziliaans JiuJitsu  & Kracht trainer

 

Robert Kurlowitcz

Braziliaans Jiujitsu trainer – Zwarte band 1e dan

MMA trainer

Amir Zahmatkesh

Braziliaans Jiu-Jitsu trainer

Paarse band

Joseph

Kids Fit-Kickboxing trainer

Douwe Dijkstra

Kickboks trainer

Yade Kilisli

Fitnesstrainster BBB (buik, billen en benen).

Stef Nieuwman

Kids Braziliaans Jiujitsu trainer

Lisa & Joséphine

Yoga docenten