Kickboksen voor Bedrijfsteams: Sterk en Samen

IMG_4837

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Tarieven


Prijs op afspraak.


Versterk je team met kickboksen: Bouw Samen, Vecht Samen.

Wij bieden op maat gemaakte trainingsprogramma’s voor bedrijven om teambuilding naar een hoger niveau te tillen. Bij ons draait het niet alleen om het verbeteren van fysieke conditie, maar ook om het smeden van sterke teams.

Kickboksen is een geweldige manier om de teamgeest te versterken. Tijdens onze sessies lachen en zweten jullie samen, wat leidt tot een diepere onderlinge band. Het werken aan fysieke kracht en uithoudingsvermogen gaat hand in hand met het ontwikkelen van vertrouwen en samenwerking.

Onze ervaren trainers staan klaar om jouw team te begeleiden in het bereiken van zowel fysieke als mentale doelen. Of je nu een groep collega’s, managers of medewerkers hebt, kickboksen zal helpen om de communicatie te verbeteren, obstakels te overwinnen en een sterker, hechter team te creĆ«ren.

Ontdek hoe teambuilding via kickboksen niet alleen de conditie, maar ook de onderlinge relaties versterkt. Neem vandaag nog contact met ons op om een sessie te plannen en de voordelen van onze programma’s te ervaren!”

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.