Traditioneel Muay-Thai

IMG_6623

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Nieuw bij FFD!! Ontdek de Kracht en Gratie van Muay Thai

Stap in de ring van authenticiteit en finesse met onze nieuwste toevoeging: Muay Thai training, nu beschikbaar bij FFD. Deze opwindende trainingssessies zullen plaatsvinden in onze MMA-ruimte, waar je wordt ondergedompeld in de rijke tradities van deze eeuwenoude Thaise vechtsport. Terwijl onze reguliere kickbokstechnieken sessies al de nodige aandacht besteden aan clinching en vegen, reserveren we vanaf deze dinsdag een speciaal uurtje voor de pure essentie van Muay Thai. 

Op dinsdagavond om 20.00 uur, vergeet niet je weg te banen naar onze dojo voor een enerverende sessie Muay Thai training. Tijdens deze intensieve trainingssessie van een uur duik je diep in de eeuwenoude Thaise vechtsport, waarbij we de nadruk leggen op de verfijning van trappen, clinchen en zelfs de kunst van elleboogstoten. 

Mis deze kans niet om je vaardigheden te verbeteren en jezelf uit te dagen terwijl je deelneemt aan onze opwindende Muay Thai-sessies. Wees erbij en laat je onderdompelen in de opwinding van de Thaise vechtsporttraditie!

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.