Personal Training

23F306D8-BB94-47AB-96B0-01960624F06B

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Tarieven


  1 op 1 training:  €70 per uur

  Duo training:  €40 per persoon

  Training voor drie personen:  €30 per persoon

  Smallgroup training (vanaf 6 personen):  €25 per persoon

(Let op: Voor 1 op 1 training is de prijs op afspraak. Helaas kunnen er geen proeflessen voor personal training worden aangevraagd.)

 

Bij Fit-Fight Dojo begrijpen we dat iedereen zijn eigen unieke reis heeft in het leren van kickboksen. Daarom bieden we personal trainingssessies om je te helpen je vaardigheden te versnellen en de technieken grondig te begrijpen.

Waarom zou je kiezen voor personal training bij ons?

  1. Individuele aandacht: Onze personal trainers zorgen ervoor dat je volledige aandacht krijgt tijdens elke sessie. Dit betekent dat je kunt focussen op de specifieke aspecten van kickboksen die voor jou belangrijk zijn, en je kunt werken aan het verbeteren van je techniek op jouw eigen tempo.
  2. Op maat gemaakte training: We passen de training aan op jouw behoeften en doelen. Of je nu een absolute beginner bent die de basis wil leren of een ervaren kickbokser die zijn techniek wil verfijnen, onze trainers stellen een programma op dat perfect bij je past.
  3. Versneld leren: Met personal training kun je de technieken en strategieën van kickboksen sneller oppakken. Onze trainers delen hun diepgaande kennis en bieden directe feedback, waardoor je je vaardigheden snel kunt verbeteren.
  4. Flexibiliteit: We begrijpen dat drukke schema’s soms een uitdaging kunnen zijn. Daarom bieden we flexibele trainingsuren, zodat je de sessies kunt plannen op een moment dat voor jou het beste uitkomt.

Als je serieus bent over het versneld leren van kickboksen en het verkrijgen van grondige uitleg van de technieken, is personal training bij Fit-Fight Dojo de juiste keuze. Neem contact met ons op en begin vandaag nog met je persoonlijke reis naar kickbokssucces!”

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.