Power Pads Training

IMG_4714

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Het kickboksen en de intensieve pads training met de focus op lange combinaties zijn cruciaal voor het verfijnen van technieken en het verbeteren van prestaties. De nadruk op variatie in boks- en trapcombinaties voegt een extra dimensie toe aan de techniek trainingen. Hier is waarom deze aanpak waardevol is:

  1. Technische Verfijning: Lange combinaties vereisen precisie en vloeiendheid in de uitvoering van stoten en trappen. Dit bevordert technische verfijning en maakt beoefenaars bekwaam in het verbinden van verschillende bewegingen.
  2. Snelheid en Coördinatie: Het uitvoeren van complexe combinaties versterkt snelheid en coördinatie. Dit is essentieel voor het effectief navigeren door gevechten en het reageren op tegenstanders.
  3. Uitdaging voor Gevorderden: Deze benadering is ideaal voor gevorderde kickboksers die al een solide basis hebben. Het biedt een uitdaging en helpt ervaren beoefenaars om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.
  4. Variatie in Training: Door het toevoegen van diverse boks- en trapcombinaties blijft de training interessant en uitdagend. Dit helpt bij het behouden van motivatie en enthousiasme voor de sport.


Als je een beginner bent in de wereld van kickboksen, raden we je ten zeerste aan om eerst enkele lessen in techniektraining te volgen voordat je aan pads training begint. Tijdens de pads training is er namelijk weinig uitleg, en deze training is voornamelijk geschikt voor mensen die al vertrouwd zijn met de basis van kickboksen en zelfverzekerd zijn in hun technische vaardigheden. Het is van cruciaal belang om de juiste technieken te beheersen, want zonder deze vaardigheden kan het zeer moeilijk worden om effectief deel te nemen aan de training.

Pads training biedt een praktische en dynamische manier om je technieken te perfectioneren en te werken aan de essentiële elementen van snelheid, kracht en precisie in de strijd. Door eerst de basisbeginselen van techniektraining onder de knie te krijgen, zul je beter begrijpen hoe je moet stoten en vasthouden voor je trainingspartner. Dit legt een stevige basis voor je verdere ontwikkeling in het kickboksen en zorgt ervoor dat je optimaal kunt profiteren van de pads training.

Het integreren van variatie in boks- en trapcombinaties houdt de training fris en boeiend, en draagt bij aan de algehele ontwikkeling van ervaren kickboksers. Het is een waardevolle toevoeging aan de techniektrainingen en zal bijdragen aan het creëren van meer veelzijdige en competente kickboksers.

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.