Ouder & Kind Kickboksen

IMG_5209

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Ontdek samen met je kind de vreugde van actief bezig zijn – rennen, stoeien en plezier beleven in een unieke ouder & kind kickbokservaring. Deze training, ludiek en toch intensief, is een kans voor ouder en kind om samen te groeien. Versterk niet alleen de fysieke aspecten, maar ook de emotionele band terwijl je samen zelfdiscipline, weerbaarheid en respect voor anderen ontwikkelt.

Onze ouder & kind kickbokslessen zijn ontworpen om ouders en kinderen veilig en vriendelijk kennis te laten maken met deze dynamische sport. Kickboksen is meer dan alleen fysieke inspanning; het is een technische en tactische sport die het hele lichaam uitdaagt. Tijdens de training werk je aan uithoudingsvermogen, spierkracht, coördinatie en het nemen van de juiste beslissingen onder druk.

De fysieke aard van kickboksen bevordert niet alleen individuele groei maar ook de relatie tussen ouder en kind. Het vraagt om samenwerking, het stellen en respecteren van grenzen en het bevordert persoonlijke ontwikkeling. Veel ouders en kinderen ervaren kickboksen als een pedagogisch instrument dat helpt bij deze groei.

Ons doel is om kinderen en ouders het plezier van bewegen te laten ervaren. In een tijd waarin beweging soms tekortschiet, zien wij het als onze taak, samen met ouders, om het belang van beweging te benadrukken en te promoten.

Sluit je aan bij onze wekelijkse sessies, elke donderdag van 18.00 tot 18.45 uur, en ontdek samen de vreugde van beweging en bonding.

Meld je aan voor een gratis proefles; wij stellen bokshandschoenen en scheenbeschermers beschikbaar. De leeftijdsgroep begint vanaf 6 jaar. We kijken ernaar uit om jou en je kind te verwelkomen!

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.