Onbeperkt fitness & gebruik maken van de Dojo

IMG_3965

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Onze uitgebreide fitnessfaciliteiten bieden cruciale elementen voor het optimaliseren van de voordelen van vechtsport. Met krachttraining, onbeperkte toegang tot de fitnessruimte en de vrijheid om onbeperkt in de Dojo te trainen, creëren we een omgeving die perfect aansluit bij de behoeften van vechtsportbeoefenaars.

Verken ons diverse aanbod cardio-apparatuur, waaronder Airbike, Roeitrainer, Loopband, SkiErg en BowFlex HVT, die onschatbare waarde toevoegen aan de trainingen van vechtsporters. Daarnaast beschikken we over een compleet CrossFit-rek en een gevarieerd assortiment dumbbells, stangen en kettlebells, waarmee je een scala aan oefeningen kunt uitvoeren voor een holistische training, van kracht tot cardio.

Onze fitnessruimte is zorgvuldig ontworpen, en hier zijn vijf redenen waarom deze faciliteiten van onschatbare waarde zijn:

  1. Verbeterde Kracht en Uithoudingsvermogen: Krachttraining vergroot de algehele fysieke kracht en uithoudingsvermogen, waardoor vechtsporters stoten, trappen en grepen met meer kracht en stabiliteit kunnen uitvoeren.
  2. Blessurepreventie: Krachttraining helpt bij het opbouwen van spieren en ondersteunt gewrichten, wat essentieel is voor de veiligheid van vechtsportbeoefenaars.
  3. Lichaamssamenstelling: Krachttraining draagt bij aan spieropbouw en vetverbranding, wat kan helpen bij het bereiken en behouden van een optimale lichaamssamenstelling.
  4. Mentale Focus en Zelfvertrouwen: Onbeperkte toegang tot de Dojo en fitnessruimte stelt leden in staat om te werken aan technieken, vaardigheden te verfijnen en mentaal sterker te worden, wat bijdraagt aan zelfvertrouwen in de vechtsport.
  5. Flexibiliteit in Training: Leden kunnen hun trainingsschema aanpassen aan persoonlijke behoeften, of het nu gaat om kracht, techniek of ontspanning.

Voor leden met beperkte tijd biedt onze Dojo ook de mogelijkheid om zelfstandig te trainen, waardoor ze flexibel hun eigen workouts kunnen volgen en specifieke focusgebieden kunnen aanspreken. We geloven dat deze zelfstandige trainingsmogelijkheid een waardevolle aanvulling is, zodat leden op hun eigen tempo kunnen blijven werken aan hun doelen, zelfs als groepslessen niet haalbaar zijn.

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.