Kids & Jeugd Kickboksen

6AD35304-46C4-4994-AE3D-A42363621F5E

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Tarieven


 

 

Jeugd Fit – Kickboxing. Tot en met 14 jaar.


Voor ouders die hun kinderen naar het kickboksen brengen, bieden wij de unieke mogelijkheid om GRATIS gebruik te maken van onze fitnessfaciliteiten. Laat uw kinderen zelfverdediging leren terwijl u aan uw eigen gezondheid werkt.

In onze sportschool streven we ernaar om kinderen op een unieke en effectieve manier weerbaarder te maken, met behulp van de discipline van kickboksen. We geloven dat dit meer is dan alleen fysieke training; het is een katalysator voor persoonlijke groei en sociale ontwikkeling. Hier is wat ons onderscheidt:

Weerbaarheid met een Verschil

Kickboksen is meer dan alleen het leren van stoten en trappen; het is een kans voor kinderen om te ontdekken wat ware weerbaarheid betekent. Op de trainingsmat leren ze dat iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring, gelijk is. Dit cultiveert nederigheid en respect voor anderen, waarden die ze hun hele leven zullen meedragen.

Zelfverzekerdheid die Opbloeit

Onze kinderen ontwikkelen zelfverzekerdheid doordat ze hun grenzen verleggen en obstakels overwinnen. Dit geeft hen het vertrouwen om met uitdagingen in hun leven om te gaan, en helpt hen sterker en veerkrachtiger te worden.
Het is belangrijk op te merken dat de meeste kinderen aanvankelijk met enige angst naar binnenkomen, omdat onze school gericht is op kickboksen en zelfverdediging. Maar zodra ze kennis hebben gemaakt en hebben ervaren hoe leuk de lessen zijn, valt het uiteindelijk allemaal wel mee. Ze durven steeds meer in het leven, omdat ze moediger worden en zichzelf beter leren kennen.


Aandachtig Luisteren en Concentratie

Tijdens onze jeugdige kickboks training leren kinderen ook het belang van aandachtig luisteren en concentratie. Dit helpt hen niet alleen in hun training, maar ontwikkelt ook essentiƫle vaardigheden voor hun toekomst, zoals verbeterde schoolprestaties en effectieve communicatie. We geloven in het cultiveren van zowel fysieke als mentale kracht bij onze jeugd.

Pesten Stopt Hier

Pesten heeft geen plaats in onze sportschool. Kickboksen is niet alleen een fysieke verdediging, maar ook een mentale. Het geeft kinderen de vaardigheden om zichzelf te verdedigen zonder geweld te gebruiken. Dit betekent dat ze zelfverzekerd en assertief kunnen zijn, en dat ze pesten effectief kunnen voorkomen en stoppen.

Uitlaatklep voor Emoties en Verkwikkende Slaap

Kickboksen biedt kinderen een gezonde manier om hun opgekropte energie en emoties te uiten. Na een intensieve trainingssessie kunnen ze zich voldaan voelen en beter in staat zijn om ’s nachts uitgerust te slapen, wat bijdraagt aan hun welzijn en gemoedsrust.

Twee Groepen, Eindeloze Mogelijkheden

Onze grote sportschool biedt een unieke kans. We hebben twee groepen kinderen die samen kunnen trainen. De jongere kinderen leren spelenderwijs en ontwikkelen de basis van kickboksen, terwijl de grotere kinderen zich richten op meer geavanceerde stoot- en trapcombinaties. Dit zorgt voor een stimulerende en diverse leeromgeving voor elk kind.

Bij ons gaat het niet alleen om het beoefenen van kickboksen; het gaat om het vormen van sterke, zelfverzekerde en respectvolle individuen die klaar zijn om de uitdagingen van het leven aan te gaan. Samen bouwen we aan een toekomst waar weerbaarheid en zelfvertrouwen regeren, en pesten geen kans krijgt.

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.