Kids Fit – Kickboxing

Tarieven


Tijden

Kabouter Kickboxing (4 tot 6 jaar)
Woensdag 15.30 tot 16.15

Kids kickboxing (7 tot 14 jaar)

Maandag Woensdag en Vrijdag
18.00 tot 19.00

Groepsles, 1x per week, €20,-
Groepsles, 2x per week, €24,-
Groepsles, 3x per week, €28,-

 

Kids Fit – Kickboxing. Tot en met 14 jaar.

Bij Fit-Kickboxing wordt er ook training gegeven aan de aller jongsten. De technieken van het kickboksen wordt op een speelse en begrijpende wijze gegeven. Zo leren de kinderen het kickboksen op een leuke manier. Hoewel kickboksen een vechtsport is, is het vechten dat kinderen doen tijdens de lessen een vorm van voorbereiding op vele uitdagingen in het latere leven. In het leven en tijdens het kickboksen, zullen we niet altijd winnen. Fit – Kickboxing draagt bij aan het ontwikkelen van discipline, goede manieren, punctualiteit, kracht, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen en zelfvertrouwen. Dit zijn allemaal karaktereigenschappen die essentieel zijn voor succes en gerespecteerd worden in de huidige samenleving. Dezelfde samenleving respecteert ook een persoon die wint met nederigheid, en verliest met waardigheid. De weerbaarheid van deze kinderen wordt hierdoor vergroot.

Tijdens de kids lessen worden er allerlei soorten technieken gebruikt. Tijdens het sparren (sportief stoeien met elkaar) mag er geen contact gemaakt worden op het hoofd.

Tijdens de kickboks lessen wordt geleerd wat respect is en wordt dit ook tijdens de lessen gegeven en wederzijds gevraagd. Het niveau van zelfbewustheid en discipline wordt verhoogd.
Het kickboksen ontwikkelt bij de kinderen sterke eigenschappen die van dienst kunnen zijn gedurende hun moeilijke tienerjaren en naar de volwassenheid. Tevens staat bij Fit-Kickboxing ook hoog in het vaandel, dat de kinderen tijdens deze lessen vooral veel FUN hebben!

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.