Kickboks workshop op locatie voor scholen

IMG_4706

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Ontdek Kickboksen op School

Kickboksen, ook bekend als Thai-boxen of Muay Thai, heeft zijn wortels in het rijke erfgoed van Thailand. Deze krachtige vechtsport biedt talloze voordelen, zoals het verbeteren van conditie, lenigheid, reactievermogen en zelfvertrouwen.

Tijdens onze Kickboksen op School workshop ervaren leerlingen op een leuke, interactieve, en toegankelijke manier de basisprincipes van kickboksen. Hier is waarom het zo boeiend is:

–  Vertrouwen opbouwen: Leerlingen ontdekken dat ze meer kunnen dan ze ooit dachten en ontwikkelen vertrouwen in hun eigen capaciteiten.

–  Risico’s nemen: Ze leren hoe het nemen van risico’s een aanzienlijk voordeel kan opleveren.

–  Stevige houding: Een goede, stevige en stabiele houding is cruciaal bij het kickboksen.

–  Doorzettingsvermogen: Leerlingen zetten zich intensief in voor oefeningen en houden vol tot het einde.

–  Ideaal voor evenementen: Deze workshop is perfect als onderdeel van een openingsdag of introductieweek.

Wat staat er op het programma?

Voorafgaand aan de kickboksworkshop maken we interactief kennis met de groep. Vervolgens beginnen we met een enthousiaste warming-up om de spieren soepel te maken.

Nadat de leerlingen goed opgewarmd zijn, gaan we aan de slag met de essentiƫle aspecten van kickboksen. We beginnen met de gevechtshouding, waarin balans, stabiliteit en voetenwerk centraal staan. Daarna besteden we uitgebreid aandacht aan verschillende verdedigingstechnieken, stoot- en traptechnieken en combinaties. Dit gebeurt door middel van leuke oefeningen waarbij respect voor elkaar voorop staat.

Als afsluiter wordt er een leuk sparringsspel gespeeld waarin alle aangeleerde basistechnieken aan bod komen. De workshop wordt vervolgens ontspannen afgesloten met een cooling-down.

Waarom voor ons kiezen?

Met trots kunnen we zeggen dat we ruime ervaring hebben in het geven van kickbokstrainingen op scholen. Onze deskundige instructeurs begrijpen de behoeften van scholieren en zorgen voor een veilige, educatieve, en leuke ervaring.

Handige informatie:

–  Locatie: We verzorgen deze workshop op locaties in heel Twente.

–  Alles inclusief: Wij brengen alle benodigde materialen mee, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

–  Grote groepen: Voor grote groepen bieden we extra korting aan.

–  De beste docenten: Onze workshopdocenten zijn ervaren en zorgen voor een geweldige ervaring.

Klaar om de wereld van kickboksen te ontdekken? Neem contact met ons op en plan jouw Kickboksen op School workshop vandaag nog!

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.