Kickboksen Gevorderden

IMG_7591

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.


Kickboksen voor Gevorderden

Ons uur kickboksen voor gevorderden is een intensieve en uitdagende sessie, speciaal ontworpen voor ervaren kickboksers die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen en verfijnen. Deze training combineert geavanceerde technieken, conditionering en sparring om je naar een hoger niveau te tillen.

Wat kunt u verwachten?

Geavanceerde Technieken: Diepgaande focus op complexe combinaties, geavanceerd voetwerk en strategische bewegingen. Onze trainers besteden aandacht aan de finesse van elke stoot en trap, zodat je techniek optimaal wordt.

Intensieve Conditietraining: Een mix van hoge intensiteit intervaltraining (HIIT), kracht- en uithoudingsvermogensoefeningen die zijn ontworpen om je fysieke fitheid te maximaliseren en je klaar te stomen voor intensieve gevechten.

Sparring Sessies: Gecontroleerde en begeleide sparringsessies met andere gevorderde kickboksers. Dit helpt je om je technieken in praktijk te brengen en je reflexen en vechtstrategie├źn te verbeteren.

Tactische Training: Leren hoe je tijdens een gevecht strategisch kunt denken en handelen. Onze trainers delen hun uitgebreide ervaring en inzichten om je te helpen de juiste beslissingen te nemen onder druk.

Individuele Begeleiding: Persoonlijke aandacht van onze ervaren trainers, die zelf een rijke achtergrond in kickboksen en andere vechtsporten hebben. Ze bieden op maat gemaakte feedback en helpen je om zowel je sterke punten te verbeteren als aan je zwakke punten te werken.

Ervaren Trainers

Onze trainers brengen jarenlange ervaring en diepgaande kennis van kickboksen met zich mee. Ze hebben op hoog niveau getraind en deelgenomen aan nationale en internationale competities. Hun passie voor de sport en hun toewijding aan het helpen van anderen maken onze gevorderde lessen zowel inspirerend als uiterst effectief.

Waarom kiezen voor onze gevorderde kickbokslessen?

Onze gevorderde kickbokslessen zijn ideaal voor iedereen die al een stevige basis in kickboksen heeft en op zoek is naar de volgende uitdaging. Of je nu traint voor wedstrijden, je techniek wilt perfectioneren of gewoon je fysieke fitheid wilt verbeteren, bij ons vind je de juiste balans tussen uitdaging en ondersteuning.

Doe mee en ervaar de intensiteit en het plezier van gevorderd kickboksen in een professionele en motiverende omgeving. Verbeter je vaardigheden, verhoog je zelfvertrouwen en word sterker dan ooit tevoren.

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.