Kickboks Basistechniek

IMG_6329

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Tijdens onze basis techniek training op zaterdag ochtend nemen onze ervaren instructeurs de deelnemers mee op een gestructureerde reis door de fundamenten van het kickboksen. De focus ligt op het aanleren en verfijnen van de essentiële technieken, zoals stoten, trappen, verdedigingstechnieken en voetwerk. 

Onze instructeurs beginnen met een grondige uitleg van elke techniek, waarbij ze de juiste uitvoering demonstreren en belangrijke details benadrukken. Vervolgens worden de deelnemers actief betrokken bij het oefenen van deze technieken, met individuele aandacht en aanpassingen om ervoor te zorgen dat elke student de juiste vorm bereikt.

Partneroefeningen zijn een integraal onderdeel van de training, waardoor deelnemers de gelegenheid krijgen om de technieken in een realistische setting toe te passen. Dit stimuleert niet alleen de samenwerking, maar ook het vertrouwen in het gebruik van de geleerde vaardigheden.

Naast de technische aspecten van het kickboksen, wordt er ook aandacht besteed aan het belang van conditie en fysieke fitheid. Onze instructeurs begeleiden de deelnemers bij het ontwikkelen van kracht, snelheid en coördinatie, wat essentieel is voor een effectieve uitvoering van de technieken.

Kortom, onze basis techniek training biedt een gestructureerde en stimulerende omgeving waarin zowel beginners als gevorderden kunnen groeien en hun vaardigheden kunnen verbeteren. Kom langs en ervaar zelf de kracht van onze trainingssessies!

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.