Circuittraining

289BE0AD-931D-4646-90E1-6BBB3EAB281F

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Tarieven


 

 

Bij Fit-Fight Dojo bieden we een opwindende en veelzijdige circuittraining die speciaal is ontworpen om je vechtsportvaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Onze circuittraining is geschikt voor iedereen, of je nu een beginner bent die net begint met vechtsport of een ervaren vechtsporter die zijn technieken wil verbeteren.

Wat kun je verwachten tijdens onze vechtsport-circuittraining?

  1. Cardiovasculaire conditie: We starten met een reeks opwarmoefeningen om je hartslag te verhogen en je lichaam voor te bereiden op actie. Tijdens het circuit zul je verschillende cardio-intensieve oefeningen uitvoeren om je uithoudingsvermogen te verbeteren.
  2. Techniektraining: Onze deskundige instructeurs zullen je begeleiden bij het aanleren en verfijnen van diverse vechtsporttechnieken, zoals stoten, trappen, klemmen en worpen. Dit helpt je om zelfverzekerder te worden in je vechtsportvaardigheden.
  3. Kracht en stabiliteit: Naast techniek richten we ons op kracht- en stabiliteitstraining om je lichaam sterker te maken en blessures te voorkomen. Je zult merken dat dit je prestaties in de vechtsport verbetert.
  4. Teambuilding en plezier: Onze circuittraining is niet alleen een geweldige manier om jezelf fysiek uit te dagen, maar ook om teamgeest op te bouwen. Je traint samen met andere enthousiaste deelnemers, waardoor je elkaar motiveert en ondersteunt.

Of je nu een vechtsportliefhebber bent die zijn techniek wil verbeteren of gewoon op zoek bent naar een leuke en effectieve workout, onze vechtsport-circuittraining biedt het allemaal. Doe mee bij Fit-Fight Dojo en ontdek hoe deze training je kan helpen om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. Neem contact met ons op om een sessie te plannen en je vechtsportvaardigheden te verbeteren!”

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.