Flow Light Sparring

IMG_5811

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Duik dieper in de kunst van vechtsport met Flow Light Sparring!

In de wereld van kickboksen is sparren een ware kunst die geduld, toewijding en vooral uren van praktijk vereist. Flow Light Sparring, dat elke vrijdag plaatsvindt, biedt jou de mogelijkheid om deze kunst te verkennen en te omarmen. Het is niet slechts een wekelijkse training; het is een reis waarin je stap voor stap het spel van kickboksen eigen maakt.

Tijdens Flow Light Sparring staan we stil bij de cruciale elementen van het sparren. We leggen de focus op oefeningen die aanvallen en ontwijken combineren, waardoor je niet alleen je fysieke vaardigheden ontwikkelt, maar ook de strategische aspecten van het spel begrijpt. Sparren is immers niet slechts een onderdeel van het kickboksen; het vormt het hart ervan.

Het beheersen van deze kunst vereist consistentie en doorzettingsvermogen. Met elke herhaling en toegewijd uur dat je investeert, merk je hoe het spel je steeds natuurlijker afgaat. Flow Light Sparring biedt een gestructureerde omgeving om die uren te maken en jezelf te transformeren tot een bedreven vechtsporter.

Doe mee en laat jezelf onderdompelen in de diepgang van Flow Light Sparring, waar leren, groeien en de kunst van sparren samenkomen in een meeslepende vechtsportervaring. Ontdek de flow van jouw unieke reis binnen de dynamische wereld van kickboksen!

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.