Kickboxing Techniek Training

23A7E1CE-F65A-4756-BEF9-71E8EE1E32D0

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Fit – Kickboxen. Voor alle leeftijden vanaf 15 jaar.

Bij onze sportschool geloven we in inclusieve kickboks techniek training en sparren, met de nadruk op zelfverdediging en sportiviteit voor zowel dames als heren, jong en oud. Hier is hoe we dit realiseren:

  1. Grondige Techniek Training: Onze instructeurs bieden uitgebreide uitleg tijdens de techniek training. Dit zorgt ervoor dat zowel beginners als gevorderden begrijpen hoe ze effectieve kickbokstechnieken kunnen toepassen.
  2. Sparren met Plezier en Educatie: Tijdens sparren moedigen we leden aan om op een speelse en educatieve manier met elkaar om te gaan. Dit helpt bij het ontwikkelen van de juiste bewegingen en dekking. Onze focus ligt op educatie en het opbouwen van vertrouwen, zodat leden zich veilig voelen bij de praktische toepassing van hun vaardigheden.
  3. Zelfverdediging als Doel: Onze lessen zijn ontworpen om zelfverdedigingstechnieken aan te leren die in echte situaties kunnen worden gebruikt. We bereiden onze leden voor om zichzelf te beschermen wanneer dat nodig is, ongeacht hun leeftijd of geslacht.
  4. Inclusiviteit en Sportiviteit: We verwelkomen mensen van alle leeftijden en geslachten en benadrukken sportiviteit en respect in onze lessen. Sportiviteit op de mat is van cruciaal belang, en we moedigen onze leden aan om een respectvolle en ondersteunende gemeenschap te vormen.

Met een focus op educatie, veiligheid en sportiviteit bieden we een omgeving waarin iedereen kan groeien en leren, ongeacht hun leeftijd of geslacht. Ons doel is om zelfverdedigingstoepassingen toegankelijk te maken voor iedereen, terwijl we tegelijkertijd een sterke nadruk leggen op sportiviteit en respect voor elkaar.

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.