Ochtend & Avond Bokszak Training ‘HIIT THE BAG’

IMG_3967

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Boksak training: de sleutel tot kracht, conditie en zelfvertrouwen! 

Duik in de energieke wereld van HIIT THE BAG, onze unieke en gloednieuwe bokszaktraining die zowel ’s ochtends als ’s avonds (doordeweeks) plaatsvindt. We zijn trots op het feit dat onze HIIT THE BAG sessies druk worden bezocht en een integraal onderdeel vormen van het succes van Fit-Fight Dojo.

We geloven dat dit niet zomaar een workout is, maar een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl. Of je nu bij zonsopgang je energie wilt laten stromen of bij zonsondergang alles eruit wilt halen, onze training biedt veelzijdigheid. Elke stoot en trap activeert verschillende spiergroepen, waardoor je niet alleen kracht opbouwt, maar ook werkt aan een veerkrachtiger en gezonder lichaam.

HIIT THE BAG beperkt zich niet tot kracht alleen; het is ook een uitstekende cardiovasculaire workout. Het hoge tempo van een bokssessie verbetert je uithoudingsvermogen en verbrandt calorieën als nooit tevoren. Boksakken zijn je geheime wapen voor het bereiken van je gewichts- en conditiedoelen.

Wat ons onderscheidt, is de toevoeging van een vleugje dance workout tijdens onze bokszak trainingen, samen met een verkwikkende Tabata-warming-up. Deze energieke combinatie tilt je training naar een hoger niveau en maakt het nog leuker. Tijdens onze trainingssessies combineren we de kracht van boksen met de ritmische bewegingen van dans, samen met de intensiteit van HIIT, waardoor je niet alleen sterker wordt, maar ook die gewenste vetverbranding bereikt.

Bovendien is boksak training een geweldige manier om stress en spanning te verminderen. De bokszak wordt je partner om de dagelijkse frustraties los te laten en je geest te kalmeren.

Als je op zoek bent naar een trainingsmethode die je helpt kracht, conditie en zelfvertrouwen op te bouwen, is HIIT THE BAG de perfecte keuze. Onze deskundige trainers staan klaar om je te begeleiden en je te helpen je doelen te bereiken.

Waar wacht je nog op? Sluit je aan bij ons voor opwindende en effectieve bokszaktrainingen met een vleugje dance workout, Tabata-warming-up en HIIT om de beste versie van jezelf te worden! Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan snel in voor een proeftraining!

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.