BBB workout (Buik, Billen & Benen).

IMG_4718

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

De BBB-workout die exclusief bedoeld is voor dames tijdens Fit-Fight Dojo lessen is een uitstekend initiatief. Dit soort damesgroepslessen biedt veel voordelen, waaronder:

1. Gerichte Training: 

De BBB-workout richt zich op de buik, billen en benen, gebieden waar veel vrouwen zich op willen concentreren. Dit kan helpen bij het bereiken van de gewenste lichaamsvorm.

2. Comfortabele Omgeving: 

Damesgroepslessen creƫren een omgeving waarin vrouwen zich comfortabeler voelen om te trainen zonder eventuele zelfbewustheid of afleiding.

3. Sociale Ondersteuning: 

Het bevordert sociale interactie en ondersteuning onder deelnemers, wat kan bijdragen aan motivatie en een gevoel van gemeenschap.

4. Zelfvertrouwen: 

Naarmate deelnemers vorderingen maken in hun fitnessdoelen, kan dit hun zelfvertrouwen vergroten.

5. Instructie en Begeleiding: 

De lessen worden geleid door gekwalificeerde instructeurs die ervoor zorgen dat de oefeningen veilig en effectief worden uitgevoerd.

Het aanbieden van exclusieve damesgroepslessen zoals de BBB-workout is een waardevolle aanvulling op ons sportschoolprogramma, waarbij wij rekening houden met de specifieke behoeften en voorkeuren van vrouwelijke deelnemers. Het moedigt vrouwen om aan hun fitnessdoelen te werken in een ondersteunende en comfortabele omgeving.

De trainingen worden verzorgd door onze ervaren trainster/ coach, Yade Kilisli

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.