Kickboks Gevorderden

IMG_7591

Tijden

De lesuren kun je inzien in het Rooster.

Ons gevorderde kickboksuur is een intense en uitdagende sessie, speciaal ontworpen voor ervaren kickboksers die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen en verfijnen. Deze training combineert geavanceerde technieken, conditie-oefeningen en sparren om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Wat kun je verwachten?

Geavanceerde Technieken: Een diepgaande focus op complexe combinaties, geavanceerd voetwerk en strategische bewegingen. Onze trainers besteden aandacht aan de finesse van elke stoot en trap om ervoor te zorgen dat je techniek geoptimaliseerd wordt.

Intensieve Conditietraining: Een mix van high-intensity interval training (HIIT), kracht- en uithoudingsoefeningen, ontworpen om je fysieke fitheid te maximaliseren en je voor te bereiden op intense gevechten.

Sparringsessies: Gecontroleerde en begeleide sparringsessies met andere gevorderde kickboksers. Dit helpt je om je technieken in de praktijk toe te passen en je reflexen en vechtstrategieën te verbeteren.

Tactische Training: Leren hoe je strategisch kunt denken en handelen tijdens een gevecht. Onze trainers delen hun uitgebreide ervaring en inzichten om je te helpen de juiste beslissingen te nemen onder druk.

Individuele Begeleiding: Persoonlijke aandacht van onze ervaren trainers, die een rijke achtergrond hebben in kickboksen en andere vechtsporten. Ze geven op maat gemaakte feedback en helpen je zowel je sterke punten te verbeteren als je zwakke punten aan te pakken.

Ervaren Trainers

Onze trainers brengen jarenlange ervaring en diepgaande kennis van kickboksen met zich mee. Ze hebben op hoog niveau getraind en deelgenomen aan nationale en internationale evenementen. Hun passie voor de sport en toewijding om anderen te helpen maken onze gevorderde lessen zowel inspirerend als zeer effectief.

Waarom kiezen voor onze gevorderde kickbokslessen?

Onze gevorderde kickbokslessen zijn perfect voor degenen die al een stevige basis in kickboksen hebben en op zoek zijn naar de volgende uitdaging. Of je nu traint voor wedstrijden, je techniek wilt perfectioneren, of gewoon je fysieke fitheid wilt verbeteren, bij ons vind je de juiste balans tussen uitdaging en ondersteuning.

Doe met ons mee en ervaar de intensiteit en opwinding van gevorderd kickboksen in een professionele en motiverende omgeving. Verbeter je vaardigheden, vergroot je zelfvertrouwen en word sterker dan ooit tevoren.

Je kunt je voor deze les inschrijven in de Agenda.